Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Κοπή πίττας με …είδηση


Την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους έκοψαν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Sozos Inn Hotel η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγινε γνωστή και η υποψηφιότητα του κυρίου Κωνσταντίνου Καραγκούνη στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές.
Ο κύριος Καραγκούνης, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι γιος του πρώην υπουργού και επί σειρά ετών βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, κυρίου Ανδρέα Καραγκούνη ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί στις τελευταίες Βουλευτικές εκλογές.
Το παρών στην εκδήλωση, εκτός από τον κύριο Κώστα Καραγκούνη, έδωσαν ο κ. Σιορίκης Γεώργιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο κύριος Κέφης Νικόλαος τομεάρχης στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Βλαχερνών, ο κύριος Τσακαλογιάννης Αλέκος μέλος της ΝΟΔΕ Αιτ/νίας και ο κύριος Κέφης Δημήτριος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βλαχερνών.
Τον Δήμαρχο Παλαίρου κύριο Νικόλαο Σολδάτο εκπροσώπησε ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου κύριος Σπυρίδων Νταλταγιάννης.
Φυσικά το παρών έδωσε σύσσωμο το συμβούλιο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικής κύριος Ελευθέριος Μπαλάσκας.
Τις ευχές τους έστειλαν και οι Βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ.κ Μαγγίνας Βασίλειος και Λιβανός Σπήλίος.
Στις ομιλίες τους οι κ.κ Σιορίκης Γεώργιος και Κέφης Νικόλαος κάλεσαν όλους τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες να είναι σε εγρήγορση ενόψει και των προσεχών Ευροεκλογών οι οποίες θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2009. Έκαναν ιδιαίτερο λόγο στο έργο της Κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αναγνωρίζοντας και το γεγονός ότι έχουν γίνει λάθη τα οποία έχει παραδεχθεί και ο Πρωθυπουργός. Κλείνοντας τις ομιλίες τους ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
sp_fragos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: