Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Επιτυχημένη …πίτα της χορωδίας του Δήμου Ανακτορίου


Σε μία απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα σε γνωστό παραλιακό κέντρο της Βόνιτσας όπου το παρών έδωσε πάρα πολύς κόσμος, η χορωδία του Δήμου Ανακτορίου έκοψε την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Το γεγονός τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ανακτορίου κύριος Μυλωνίδης Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας κύριος Φωκάς Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανακτορίου κύριος Φούντας Νικόλαος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος, κύριος Πάντας Νικόλαος καθώς και μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Αγίου Νικολάου οι οποίοι προσέφεραν και της Βασιλόπιτες.
Η κυρία Μπαλημπιώτη Γαρυφαλλιά, υπεύθυνη της Χορωδίας και μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ανακτορίου, μίλησε στην «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» για την εκδήλωση.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τα μέλη του Ποντιακού Συλλόγου του Αγίου Νικολάου, τους κ.κ Μυλωνίδη, Φωκά, Φούντα και Πάντα, όλους τους χορωδούς και την κυρία Τζένη Σουλιώτη από το Δ.Σ του Πολιτιστικού Κέντρου. Θέλω να ευχηθώ στον μαέστρο της χορωδίας μας κύριο Μιχάλη Ζάμπα να έχουμε πάντα επιτυχίες. Εμείς σαν Πολιτιστικό Κέντρο θα προσφέρουμε όποια βοήθεια μπορούμε, με την βοήθεια πάντα του Δήμου Ανακτορίου. Πάντως θα ήθελα να σταθώ σε ορισμένες απουσίες. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα αλλά αυτοί για τους οποίους λέω, που κατέχουν αξιώματα μέσα στον Δήμο και θα καταλάβουν ποιοι είναι, θα μπορούσαν σήμερα να είναι εδώ κοντά μας και να μας τιμήσουν και αυτοί με την παρουσία τους, όπως άλλωστε έκανε όλος αυτός ο κόσμος. Σε ότι αφορά τον Δήμαρχο μας, για να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις, θα ήθελα να πω πως δεν μπόρεσε να έρθει καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας».
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας με ατελείωτο χορό. Όλοι είχαν να λένε για την εκδήλωση τα καλύτερα λόγια και φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που την οργάνωσαν…

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
sp_fragos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: