Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

«Γυρίσματα» στη Βόνιτσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ


Στη Βόνιτσα βρέθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου το συνεργείο της εκπομπής «ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ. Η δημοσιογράφος Αντιγόνη Παφίλη, ο καμεραμάν Χριστόφορος Δέμος και ο ηχολήπτης Μάριος Μουτζούρης, με την βοήθεια του Αντιδημάρχου Ανακτορίου Μασούρα Νικόλαου, της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ», του προέδρου του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Ανακτορίου Μαζαράκη Γιάννη, της γραμματέας του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Πανταζή Παναγιώτας και του ταμία του ΤΟ.ΣΥ.Ν Μαζαράκη Θεόδωρου, προσπάθησαν μέσα από ένα τετράλεπτο Video το οποίο θα προβληθεί τα τέλη Μαρτίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ να δείξουν τις ομορφιές της πόλης μας.
Η εκπομή «ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ» προβάλετε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ καθημερινά στις 18:30 το απόγευμα και είναι μία από τις καλύτερες εκπομπές που προβάλλονται από κανάλια Εθνικής εμβέλειας και που έχουν αντικείμενό τους το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.
Η δημοσιογράφος του καναλιού Αντιγόνη Παφίλη, μίλησε στην «ΑΚΡΝΑΝΙΑ» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις ομορφιές που είδε στη Βόνιτσα. Μάλιστα η άποψή της αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως έχει γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα με την εκπομπή «ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ».
«Στη Βόνιτσα είχα κάνει μόνο ένα πέρασμα παλαιότερα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Ο καλύτερος τρόπος πιστεύω για να δεις την Βόνιτσα είναι με βάρκα γιατί την βλέπεις σχεδόν όλη. Είναι φανταστικά τι παραπάνω να πω. Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στην υποδοχή που μας κάνατε. Ήταν η καλύτερη υποδοχή και η οργάνωση ήταν τέλεια», τόνισε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Παφίλη.
Στις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος Ανακτορίου έτσι ώστε η πόλη μας να γίνει ευρύτερα γνωστή σε όλη την Ελλάδα και να προσελκύσει τουρισμό, κάτι που πραγματικά αξίζει, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» ο Αντιδήμαρχος κύριος Μασούρας Νικόλαος.
«Αυτό που έγινε σήμερα ήταν μία αρχή. Είμαστε λίγο πίσω από θέμα διαφήμισης. Μας δίνεται μία ευκαιρία να ξεκινήσουμε την διαφήμιση. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι οι εκπομπές που γίνονται από διάφορα κανάλια, ένας άλλος τρόπος είναι και η δημιουργία DVD. Ήδη ο Δήμος έχει ξεκινήσει την προσπάθεια να δημιουργήσει ένα DVD που θα παρουσιάζει τις ομορφιές του Δήμου μας και το οποίο θα δοθεί σε διάφορα κανάλια. Φυσικά προσπαθούμε και μέσω internet, που αποτελεί τον πλέον διαδεδομένο και μοντέρνο τρόπο διαφήμισης να αναδείξουμε την πόλη την οποία ζούμε, αλλά και με την εκτύπωση φυλλαδίων τα οποία θα μοιράζονται στα διόδια της σήραγγας του Ακτίου, στο Αεροδρόμιο και θα σταλούν και σε διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία. Από εκεί και πέρα όλες οι ιδέες από τους νέους ανθρώπους είναι καλοδεχούμενες».
Κλείνοντας ο κύριος Μασούρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ για την τιμή που μας έκανε και θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε και άλλα κανάλια στην περιοχή μας».

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
sp_fragos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: