Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Περιφερειακά ιατρεία σε Θύρρειο και Παλιάμπελα

Στην ίδρυση δύο περιφερειακών Ιατρείων προχώρησε ο Δήμος Ανακτορίου, μετά από απόφαση του νοσοκομείου Αγρινίου. Πιο συγκεκριμένα το Νοσοκομείο Αγρινίου ζήτησε από τον Δήμο Ανακτορίου δύο αίθουσες, σε Παλιάμπελα και Θύρρειο αντίστοιχα, έτυσι ώστε να στεγαστούν τα περιφερειακά ιατρεία.
Η Δημοτική Αρχή σε έκτακτο συμβούλιό της στις 23 Μαρτίου του 2009 αποφάσισε να παραχωρήσει μία αίθουσα στο Κοινοτικό Κατάστημα του Θυρρείου και άλλη μία που βρίσκεται στο ισόγειο του Κοινοτικού Καταστήματος στα Παλιάμπελα.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Νοσοκομείο Αγρινίου πήρε απόφαση για την σύσταση τεσσάρων περιφερειακών ιατρείων και αναμφισβήτητα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Δημοτική Αρχή το ότι τα δύο από αυτά θα γίνουν στον Δήμο Ανακτορίου.
Το διαβιβαστικό έγγραφο του Δήμου Ανακτορίου προς το Νοσοκομείο Αγρινίου, αναφέρει τα εξής:
ΘΕΜΑ: «ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ – ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ – (ΔΡΥΜΟΣ).
Ενόψει της σύστασης των Περιφερειακών ιατρείων στο Θύρρειο και τα Παλιάμπελα σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος παραχωρεί κτίρια για την δημιουργία περιφερειακών ιατρείων στο Τ.Δ. Θυρρείου και στο Τ.Δ. Παλιαμπέλων του Δήμου Ανακτορίου.
Επίσης, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δρυμού, επιθυμούμε και εκεί την δημιουργία περιφερειακού ιατρείου και για αυτό το λόγο παραχωρούμε κτίριο και στο Τ.Δ. Δρυμού.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
sp_fragos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: