Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Λίγα λόγια πριν την …θύελλα των αποκαλύψεων

Αγαπητοί αναγνώστες της «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ». Αγαπητοί φίλοι. Μετά την περυσινή μας περιπλάνηση ως ΝΕΡΩΝΑΣ (αγνώστων στοιχείων), ήρθε πλέον ο καιρός να μιλήσει και να αποκαλυφθεί ο ΝΕΡΩΝΑΣ. Αν και πολλοί καταλάβατε από το τεύχος ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ την ταυτότητά μου. Βέβαια άκουσα από πολλούς ότι ο ΝΕΡΩΝΑΣ πρέπει να έχει την μαγκιά και το θάρρος να τα γράφει επώνυμα. Εγώ θα σας παραπέμψω στο «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και σε πολλές άλλες εφημερίδες όπου πολλοί αξιόλογοι δημοσιογράφοι, γράφουν με ψευδώνυμο. Αυτό γίνεται όχι γιατί φοβούνται να αποκαλυφθούν, αλλά για το όπως λένε ένα ανώνυμο άρθρο έχει την μαγεία του αγνώστου… Ένα τέτοιο άρθρο σχολιάζεται περισσότερο και σχολιάζεται γιατί διαβάζουν κάθε αυτού το άρθρο και δεν ασχολούνται αν ο δημοσιογράφος έχει τις άλφα, τις βήτα ή τις γάμα απόψεις. Βέβαια ούτε εγώ είχα σκοπό τόσο νωρίς να αποκαλυφθώ, αλλά κάποιοι καλοθελητές από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, πίεσαν με τρόπο απαράδεκτο τον κύριο Φράγκο και αποκαλύπτω ότι του έθεσαν το δίλημμα ή γραμματέας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ή υπεύθυνος της εφημερίδας. Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα, ότι η εφημερίδα «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» δεν μπορεί να στηρίξει ούτε κόμμα, αλλά ούτε και προσωπικές βλέψεις του οποιουδήποτε. Είναι μία αντικειμενική εφημερίδα όπου μπορεί ο καθένας να αρθρογραφήσει σε αυτή και υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε αυτόν τον έναν χρόνο κυκλοφορίας της!!!
Αγαπητοί συναγωνιστές της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αν θέλετε κομματική εφημερίδα, μπορείτε να την ζητήσετε από το κόμμα. Η «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» δεν θα παίξει το παιχνίδι κανενός. Από ότι γνωρίζω πολύ καλά, συνδρομητές είναι από όλους τους κομματικούς χώρους.
Αυτό τον μήνα δεν θα ασχοληθώ με κάποιο θέμα, καθώς οι γιορτές ξύπνησαν μέσα μου το πνεύμα των Χριστουγέννων και δεν θέλω να φανώ κακός απέναντι σε κανέναν. Φυσικά οι γιορτές τελείωσαν και από τον επόμενο μήνα θα είμαι ακόμη πιο καυστικός, επικριτικός και επιθετικός, από ότι ήμουν πριν, γράφοντας με ψευδώνυμο. Και για να σοβαρευτώ, ένας από τους λόγους που δεν θα αναπτύξω κάποιο ιδιαίτερο θέμα αυτό τον μήνα, είναι ότι συλλέγω στοιχεία τα οποία (με αποδείξεις πλέον) θα κάνουν πολλούς να τρέχουν και να μην φτάνουν και για να γίνω πιο σαφής δεν μιλάω για τίποτα άλλο, παρά για τα έργα και τις πράξεις αυτής της Δημοτικής Αρχής. Αναφέρομαι στην Δημοτική Αρχή χωρίς να έχω προσωπικά εμπάθεια και πρόβλημα με κάποιον Δημοτικό Σύμβουλο, είτε της αντιπολίτευσης είτε της συμπολίτευσης, αλλά είναι αδιανόητο να μας μιλάνε για έργα εκατομμυρίων ευρώ και να παίρνουν δάνεια π.χ. 1.000.000 ευρώ και να έχει γίνει η Βόνιτσα «ΛΑΚΟΥΒΟΥΠΟΛΗ» και να έχει στασιμότητα χειρότερη και από αυτήν της Κυβέρνησης τον τελευταίο χρόνο.
Για τους υποψήφιους Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΚΚΕ το μόνο σίγουρο είναι ότι στη ΝΔ θα έχουμε πάλι αναταράξεις που ελπίζω με την σύνεση όλων να παρακαμφθούν και να πάει η ΝΔ με έναν δυνατό υποψήφιο που θα αντιμετωπίσει ηθικά και δυνατά έναν Δήμαρχο που για μένα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή περίπτωση. Κλείνοντας με τους υποψηφίους θα ήθελα να πω και πάλι ότι ο καταλληλότερος υποψήφιος για το Κ.Κ.Ε. είναι ο φίλος Μπακογιώργος Νικόλαος. Και επειδή πολλοί την προηγούμενη φορά είπαν ότι ανέφερα το όνομά του για να τον σαρκάσω και για να αστειευτώ θα ήθελα να πω ειλικρινά πως πιστεύω ότι υποψήφιοι από όλα τα κόμματα πρέπει να είναι νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και τόλμη για ριζοσπαστικές αλλαγές. Νομίζω ότι ο αγαπητός Νίκος κάνει για αυτή την θέση. Πιστεύω ότι άνθρωποι σαν τον Νίκο πρέπει να αξιοποιούνται από τις κομματικές τους παρατάξεις και όχι μόνο και αυτό το λέω γιατί όσο καιρό συνεργαζόμαστε στην διοίκηση του Α.Ο.Β. βλέπω έναν άνθρωπο με τεράστιες γνώσεις, θέληση και πάθος για δουλειά και για προσφορά.
Τέλος να πω καλή επιτυχία στην προσπάθεια της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. Είναι πολύ θετικό οι νέοι να ασχολούνται με τα κοινά και βέβαια ελπίζω ότι και αυτοί θα προσφέρουν στο να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.
Αγαπητοί φίλοι αυτά τα λίγα ήθελα να πω. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Εις το επανιδείν
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
neronas14@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: