Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Κυνηγετικός Σύλλογος Βόνιτσας: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του συλλόγου


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά η ετήσια συνάντηση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόνιτσας την Κυριακή 31 Αυγοπυστου 2008.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου η οποία βρίσκεται έξω από την Βόνιτσα.
Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους και ο Δήμαρχος Ανακτορίου κύριος Γεώργιος Αποστολάκης. Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γευτούν μεζέδες από 12 προβατίνες και 2 γουρουνόπουλα τα οποία προσέφερε ο Κυνηγετικός Σύλλογος.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Κούρτης μίλησε στην «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόνιτσας αλλά και για την εκδήλωση.
«Ο κυνηγετικός σύλλογος ιδρύθηκε το 1970 και αριθμεί 360 ενεργά μέλη. Μιλώντας για ενεργά μέλη αναφερόμαστε σε αυτούς που κάθε χρόνο ανανεώνουν την άδεια κυνηγιού. Συνολικά εγγεγραμμένα μέλη είναι γύρω στα 600 άτομα. Ο σύλλογος έχει περιφέρεια από τον Δρυμό και φτάνει μέχρι την Κανδήλα. Η εκδήλωση γίνεται φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά και αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στο συγκεκριμένο χώρο. Τις προηγούμενες τέσσερις φορές είχε γίνει στο Μοναστηράκι και πιο συγκεκριμένα στην εκκλησία της Παναγίας της Βροχότινης».
Κλείνοντας ο κύριος Κούρτης αναφέρθηκε και στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου το οποίο παρουσιάζει μία πολύ άσχημη εικόνα.
«Το μοναστήρι εδώ είναι δυστυχώς εγκαταλελειμμένο. Ήρθαμε εχθές εδώ και δεν βρήκαμε ούτε νερό. Θέλω μέσω της εφημερίδας σας να παρακαλέσουμε τον κύριο Δήμαρχο αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο να φέρουμε ένα μοτέρ επάνω στην εκκλησία για να έχουμε νερό».
Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο ένα μηχανάκι.
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
sp_fragos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: