Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Χωρίς προβλήματα οι εκλογές


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 31 Αυγούστου 2008 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ανακτορίου, μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου κυρίου Σαπέλα Βησσαρίωνα.
Νικητής της εκλογικής διαδικασίας, η οποία διεξήχθη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, αναδείχθηκε ο κύριος Μπαλάσκας Ελευθέριος ο οποίος έλαβε 86 ψήφους. Ο έτερος υποψήφιος, κύριος Παντελής Αποστολάκης, πήρε 52 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και δύο άκυρα ψηφοδέλτια.
Η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική, ενώ για ακόμη μία φορά την παράσταση έκλεψαν οι ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισες του Δήμου Ανακτορίου καθώς το ποσοστό συμμετοχής τους στην διαδικασία ξεπέρασε το 30% και μάλιστα σε μία εποχή όπου τα περισσότερα μέλη της Οργάνωσης βρίσκονται εκτός Δήμου Ανακτορίου, καθώς είναι φοιτητές και έχουν εξεταστικές περιόδους. Φυσικά θα πρέπει να σημειωθεί πως και οι δύο υποψήφιοι για το χρίσμα του προέδρου προέρχονται από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου.
Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ήταν ο κύριος Ζώγας Νικόλαος από το Μεσολόγγι ο οποίος μίλησε στην «ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ» για την όλη διαδικασία.
«Σαν πρόεδρος της Εφορευτικής επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την Δημοτική Τοπική Οργάνωση του Δήμου Ανακτορίου για την διαδικασία που ήταν άψογη. Το αποτέλεσμα δεν σηκώνει καμία αμφισβήτηση και θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο πρόεδρο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, να είναι ενωτικός και να προσπαθήσει να μαζέψει όλα τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης. Χωρίς τα μέλη είμαστε ΜΗΔΕΝ και σαν κόμμα και σαν Κυβέρνηση. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Νεοδημοκράτες και όλες τις Νεοδημοκράτισες που ήρθαν και ψήφισαν. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον γραμματέα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ανακτορίου ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός απέναντί μας, αλλά και όλα τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ που προσήλθαν στην διαδικασία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι καθώς δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα. Έτσι θα πρέπει να γίνονται όλες οι εσωκομματικές διαδικασίες»
Φειδωλός στις δηλώσεις του ήταν ο νέος πρόεδρος κύριος Ελευθέριος Μπαλάσκας. «Θέλω να ευχαριστήσω τόσο αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, όσο και αυτούς που δεν με ψήφισαν. Θα συνεργαστώ με όλους για το καλό της παράταξης μας».
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
sp_fragos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: