Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

«Πλυμμήρισε» η Βόνιτσα

Μπορεί από το πρωί να έβρεχε στην πόλη της Βόνιτσας, αλλά αυτό δεν εμπόδισε εκατοντάδες ταξιδιώτες να επισκεφτούν την πόλη μας για να «πιάσουν» τον Μάη και να γιορτάσουν την πρωτομαγιά.

Ο Ιππικός Όμιλος Βόνιτσας διοργάνωσε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στην περιοχή Σάλτινη της Βόνιτσας. Το…μενού είχε 36 προβατίνες οι οποίες είχαν μπει από το πρωί στις σούβλες και οι οποίες προσφέρονταν δωρεάν στους επισκέπτες, λαϊκό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και φυσικά άφθονο ποτό.

Από το πρωί και παρά το ακατάλληλο του καιρού εκατοντάδες κόσμου πλυμμήρισε την περιοχή της Σάλτινης και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους ιππείς του Ιππικού Ομίλου Βόνιτσας με τα άλογα τους οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα στον κόσμο που τους έβλεπε να τρέχουν στην παραλία. Επίσης, υπήρχε η ευκαιρία για πολλά μικρά παιδιά να ιππεύσουν και αυτά με την βοήθεια ενός εκπαιδευτή.

«Είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη Βόνιτσα», είπε ένας παρευρισκόμενος για να συμπληρώσει. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Ιππικού Ομίλου που με αυτή τους την προσπάθεια θέλουν να φέρουν ακόμη πιο κοντά τον άνθρωπο στα άλογα. Ελπίζω να συνεχιστεί να γίνεται αυτό το πανηγύρι».

Ένας επισκέπτης από την Λευκάδα ο κύριος Γεώργιος έμεινε έκπληκτος από το θέαμα των αλόγων. «Τι να πω ρε παιδιά; Αυτά τα πράγματα που γίνονται κάθε χρόνο στη Βόνιτσα δεν έχουν προηγούμενο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν το χεράκι τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Πλέον κάθε χρόνο την Πρώτη Μαϊου ξέρω που θα πηγαίνω».

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
sp_fragos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: